ponedjeljak, 11. prosinca 2017.

Turnir U8 / U10 - Pribislavec, 09.12.2017.

U subotu, 09.12. 2017., ekipa limača sudjelovala je na turniru u Pribislavcu. Kako je ekipa oformljena tek ovog ljeta, to nam je bio prvi dvoranski turnir.  Sudjelovali smo s dvije ekipe, ekipom U8 i ekipom U10.
Turnir su organizirali NK Polet Pribislavec i ŠN FOR. Ukupno smo po ekipi mogli prijaviti samo 6 igrača jer su propozicije turnira (mini nogomet, 4 igrača u polju bez golmanabile takve da nisu svi naši dečki iz ekipe mogli sudjelovati. Obje ekipe vodio je trener Dario Novak.


TURNIR U8

Na turniru U8 sudjelovale su 4 ekipe (ŠN FOR1, ŠN FOR2, NK Strahoninec i NK Šenkovec), a igralo se po sistemu svaki sa svakim.
Za našu ekipu igrali su: Vilim Pintarić, Borna Sanjković, Matej Novak, Edi Dobranić, Noa Kolar i Filip Sklepić. 

Prva utakmica je bila protiv ŠN FOR2. Rezultat je bio 3:3, a strijelci za našu ekipu bili su Edi Dobranić, Matej Novak, Edi Dobranić.
Drugu utakmicu odigrali smo protiv NK Strahoninec. Pobijedili smo 4:1, a strijelci su bili Borna Sanjković, Matej Novak, Noa Kolar, Edi Dobranić.
Zadnju, odlučujuću utakmicu za prvo mjesto, odigrali smo protiv ŠN FOR1 i pobijedili rezultatom 4:2. Golove su zabili Matej Novak, Matej Novak, Edi Dobranić, Edi Dobranić. 

Ukupni poredak nakon svih odigranih utakmica bio je ovakav:
  1. NK Šenkovec - 7 bodova
  2. ŠN FOR1 - 6 bodova
  3. ŠN FOR2 - 2 boda
  4. NK Strahoninec - 1 bod
i naša U8 ekipa zasluženo je podigla pehar za osvojeno 1. mjesto. 

TURNIR U10

Sudjelovalo je 5 ekipa (ŠN FOR1, ŠN FOR2, ŠN Sloga, NK Strahoninec i NK Šenkovec) i također se igralo po sistemu svaki sa svakim.
Za našu ekipu igrali su: Gabriel Kečkeš, David Vidović, David Horvat, Jan Zadravec, Vito Petković i Marin Hranilović.  

Prvu utakmicu odigrali smo protiv ŠN Sloga i izgubili  rezultatom 0:9.
Rezultat druge utakmice protiv ŠN FOR1 bio je 1:8, a strijelac za našu ekipu bio je David Horvat.
Treću utakmicu odigrali smo protiv ŠN FOR2 i također izgubili 2:7. Oba gola je postigao David Vidović.
Zadnju utakmicu koja je bila neizvjesna do samog kraja izgubili smo rezultatom 4:5. Strijelci su bili Vito Petković, David Vidović, David Horvat, David Horvat. 

Našoj U10 ekipi to je bio prvi dvoranski turnir dok su ostale ekipe već 3-4 godine na okupu i sudjeluju na raznim turnirima, pa rezultat ne govori baš u prilog tome koliko smo se hrabro i odlučno borili za boje našeg kluba.

Slike s turnira dodane su u našu galeriju:
Limači 2017 / 2018

Nema komentara:

Objavi komentar