utorak, 16. siječnja 2018.

Novi turnir, novo druženje... 14.01.2018.


Ove nedjelje, 14.01.2018. ekipe limača U8 i U10 sudjelovale su na turniru u Belici.
Na turniru je sudjelovalo 17 ekipa, 5 u konkurenciji U8 i 12 u konkurenciji U10.


TURNIR U8

Na turniru su sudjelovale ekipe NŠ Sveti Juraj na Bregu, ŠN Rudar, ŠN Strahoninec, ŠN For i NK Šenkovec, a igralo se po sistemu svaki sa svakim.
Za našu ekipu igrali su: Vilim Pintarić, Borna Sanjković, Matej Novak, Edi Dobranić, Noa i Jakov Kolar, Filip Sklepić, Nikša Bubek, Matija Hrustek i Bruno Pavić Blažević.

Prve dvije utakmice protiv ŠN Strahoninec i ŠN For pobijedili smo rezultatom 1:0, a na obje utakmice strijelac je bio Edi Dobranić.
U trećoj utakmici NŠ Sveti Juraj na Bregu pobjeđuje golom u posljednjoj minuti 1:0, a u posljednjoj utakmici ŠN Rudar bila je bolja rezultatom 3:1 (gol za nas postigao je Borna Sanjković)

Ukupni poredak nakon svih odigranih utakmica bio je ovakav:

  1. ŠN Rudar - 12 bodova
  2. NŠ Sveti Juraj na Bregu - 9 bodova
  3. NK Šenkovec - 6 bodova
  4. ŠN For - 3 boda
  5. ŠN Strahoninec- 2 boda


TURNIR U10

Sudjelovalo je 12 ekipa koje su bile podijeljene u 3 skupine.
Za našu ekipu igrali su: Gabriel Kečkeš, David Vidović, David Horvat, Vito Petković, Marin Hranilović, Simon Marcijuš, Vilim Pintarić, Borna Sanjković i Edi Dobranić.
Konkurencija je bila prejaka, naši dečki izgubili su sve tri utakmice skupine i nisu se uspjeli plasirati u sljedeći krug natjecanja.

Sudjelujući na ovakvim turnirima naši klinci, osim sportskog natjecanja i druženja, stječu važno nogometno iskustvo pa pomalo žalimo što mi u našem selu (općini) nemamo priliku (uvjete) organizirati takav turnir.


Slike s turnira dodane su u našu galeriju:
Limači 2017 / 2018

Nema komentara:

Objavi komentar